Το Mega ελπίζει σε Παρτάλι και Καπουτζίδη

Δεν “τράβηξαν” οι σειρές του πρώτου μισού της τηλεοπτικής σεζόν...

Το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν δεν απέφερε στο κανάλι της Μεσογείων τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης , καθώς, εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές που βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα στην prime-time ζώνη δεν τράβηξαν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Τα χαμηλά νούμερα των σειρών είναι κάτι που προβληματίζει τους υπεύθυνους του καναλιού, καθώς το Mega, είναι ένα κανάλι που είχε παράδοση στη μυθοπλασία, με σειρές που έχουν σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης και προβάλλονται σε επανάληψη ξανά και ξανά, σημειώνοντας εξίσου υψηλά νούμερα.

Οι φετινές  χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης λοιπόν, δεν αφήνουν περιθώριο στους υπεύθυνους του καναλιού από το να ελπίζουν πλέον, στα δυνατά χαρτιά τους, δηλαδή το ήδη δοκιμασμένο και πολύ επιτυχημένο “Κάτω Παρτάλι” και την Εθνική Ελλάδος του Γιώργου Καπουτζίδη.

Οι δυο  σειρές, θα ξεκινήσουν μετά τις 10 Ιανουαρίου και το κανάλι βασίζεται σε αυτές , ώστε να καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά και να ανεβάσει τα μέχρι τώρα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Παυλίνα Ντάσιου