Ισμήνη Καλέση: Η πιο ειλικρινής συνέντευξη της χρονιάς μέχρι τώρα!

Αφοπλιστικές ατάκες...

Καλεσμένη χθες στα Kαρντάσιανς ήταν η γνωστή ηθοποιός Ισμήνη Καλέση, που τη δεκαετία του  80 έκανε τρελή επιτυχία, κυρίως μέσα από τις videoταινίες που πρωταγωνίστησε.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Γρηγόρης και η υπόλοιπη παρέα έχουν πάντα τους πιο ανατρεπτικούς καλεσμένους. Το σηκώνει το κλίμα της εκπομπής, αλλά το υποστηριρίζουν και οι παρουσιαστές.

Η χθεσινή όμως καλεσμένη- κατά τη γνώμη μου- ήταν η πιο ανατρεπτική και ακομπλεξάριστη. Αποφασισμένη ότι πάει καλεσμένη σε μια από τις πιο δυνατές εκπομπές της φετινής σεζόν  τα είπε όλα και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνια, παραπάνω μάλλον από όσο περίμεναν και οι παρουσιαστές, ενώ τοποθετήθηκε και για θέματα ταμπού, που άλλοι επώνυμοι δε θα τολμούσαν να αγγίξουν.

Προσπαθώ  να θυμηθώ κάποια αντίστοιχη περίπτωση καλεσμένου να κάνει τέτοιες τοποθετήσεις on air  και αδυνατώ. Η γυναίκα δε παίζεται. Κούκλα, καλοβαλμένη, γλυκιά και άνετη τα είπε όλα.

Όταν ο Γρηγόρης πήγε τη κουβέντα στα οικογενιακά  και γιατί δε μεγάλωσε την οικογένεια της  με την απόκτηση ενός παιδιού, η απάντηση της ήταν κόλαφος. Άφησε τους πάντες άφωνους…

Με απόλυτη άνεση και ειλικρίνια απάντησε: «Δεν ήθελα παιδί, βαριόμουνα. Μου άρεσουν τα ζώα, όχι οι άνθρωποι. Βλέπω γυναίκες νέες, νεότερες μεγαλύτερες που έχουν παιδιά και βαριέμαι κουράζομαι που τα έχουν αυτές. Δε χρειάζεται να βγάλω εγώ ένα παιδί για να το αγαπαω, θα μπορούσα να υιοθετίσω ένα παιδάκι»…

Ακόμα και ο Άρνι έφτασε στο σημείο να πεί » τι ατάκα βγαίνει σήμερα!!!»

Ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ με την άποψη της, πρέπει να παραδεχτώ ότι θέλει μαγκιά για να βγαίνεις και να μιλάς για αυτά τα θέματα on air,  ειδικά σε μια κοινωνία και σε ένα τηλεοπτικό κοινό που είναι έτοιμο να σε κατακρίνει με τη πρώτη  ευκαιρία.

Για μένα η ηθοποιός ήταν η χαρά του παρουσιαστή χθες, αφού μίλησε για όλα και χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τον Γρηγόρη! Ήθελε να τα πεί και τα πε! Μπράβο της!!!!

Την χάρηκα τη συνέντευξη και αν με ρωτάτε θα χαιρόμουνα πολύ, αν τώρα που ο χώρος της tv δείχνει να κινείται να ξαναβλεπαμε την Ισμήνη τηλεοπτικά.

Παυλίνα Ντάσιου