Η Μπέττυ Μαγγίρα στο πρώτο πρωινό που μπορείς να παρακολουθήσεις και τις τρεις ώρες

Μπέττυ Μαγγίρα

Μια νέα πρόταση ψυχαγωγίας με περιεχόμενο, αισθητική, λιγότερη φασαρία και την Μπέττυ Μαγγίρα με ήρεμα αρχοντική παρουσία.

Όντας νέα στον καθημερινό ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης, σε ένα κανάλι που προσπαθεί φέτος να κάνει ένα restart στη σχέση του με το κοινό, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε πρεμιέρα μια εβδομάδα νωρίτερα από τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές. Είναι αυτό το μικρό προβάδισμα που προσπαθούν να αποκτήσουν κάποια προγράμματα σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αν και στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει καλύτερα το «να συστηθούμε από την αρχή».

Αυτό γιατί από το τρέιλερ ακόμα και ευτυχώς και από το πρώτο λεπτό του αέρα στη συνέχεια, φάνηκε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα και όλοι οι συντελεστές του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», έχουν σαφή διάθεση να επανασυστηθούν στους τηλεθεατές και να μπορέσουν να αποσπάσουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο της προτίμησής τους.

Από το πώς μπήκε στο πλατό και το πως κινήθηκε στις τρεις επόμενες ώρες, η Μπέττυ Μαγγίρα μοιάζει απαλλαγμένη από αρκετά «βαρίδια» της περσινής σεζόν και εκπέμπει πλέον ξεκάθαρο προφίλ παρουσιάστριας, κρατώντας ωστόσο όλα τα θετικά στοιχεία που έχει στις επαγγελματικές περγαμηνές της από την μέχρι τώρα πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πιο ήρεμη η ίδια, δίχως ανάγκη έντονης θεατρικότητας, ισορροπημένη και διαβασμένη στις συνεντεύξεις, σε ένα ανανεωμένο πλατό που πέταξε από πάνω του το πορτοκαλί της… τρέλας, δίχως οπτική φασαρία από τον περιβάλλοντα χώρο ή τα πολυφορτωμένα super, αλλά κυρίως με συγκεκριμένη δομή εκπομπής στην οποία κουρδίστηκαν αρμονικά όλοι οι συνεργάτες, η Μπέττυ Μαγγίρα και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έδειξαν ότι μπορεί να είναι το πρωινό που μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μέχρι το τέλος χωρίς να χρειαστεί να χαμηλώσει την ένταση ή να αλλάξει κανάλι.

Ο δρόμος για την υψηλή τηλεθέαση είναι μακρύς και δύσκολος, αλλά η προσπάθεια γίνεται λίγο πιο εύκολη όταν έχεις όρεξη για δουλειά, ιδέες, αισθητική και επιθυμία να βγεις μπροστά με τη δική σου πρόταση.