Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2026, η Κατερίνα Λάσπα, η οποία μίλησε για όλα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της.
Σε ερώτηση για τη νέα της εκπομπή στο Open, η Κατερίνα Λάσπα είπε: «Θεωρώ ότι είναι ακριβώς ότι έχει εισπράξει με μεγάλα gap, αλλά τέλος πάντων με κάποια τηλεοπτική παρουσία μου όλα αυτά τα χρόνια ο τηλεθεατής, ο διπλανός μου. Τα ίδια χαρακτηριστικά και επίσης εξακολουθώ και αγαπώ αυτή τη δουλειά και την κάνω για τους ίδιους λόγους από όταν ξεκίνησα δεκαοχτώ, δεκαεννιά χρονών».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Κατερίνα Λάσπα είπε στη συνέχεια: «Δεν θα έκανα ξανά καθημερινό πρωινό μαγκαζίνο, γιατί θεωρώ ότι το είχαμε κάνει τόσο ωραία, με τέτοια ένταση. Δεν μπορώ να επαναλαμβάνομαι, βαριέμαι και λιγάκι. Τότε λέω, για το Star Καφέ. Οπότε αυτή την πρωινή παρέα την έχω εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου.
Με άλλες ταχύτητες, με άλλη ένταση, σε καλύτερες εποχές και από πλευράς χρημάτων. Σε επίπεδο παραγωγής εννοώ, έτσι; Όχι για τις αμοιβές. Οπότε όχι εύκολα. Και να σου πω και κάτι; Είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν θα με έβαζα πάλι στη διαδικασία εύκολα του καθημερινού. Είναι οικοδομή το καθημερινό».
Η Κατερίνα Λάσπα ανέφερε επίσης: «Δίνω ευκαιρίες, και δεύτερες και τρίτες! Μετά πέφτει η κουρτίνα! Εντάξει, δεν διεκδικεί κανένας το αλάθητο. Απλά να μην υπάρχει εκ προοιμίου κακή πρόθεση, ρε παιδί μου».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ