Στο νέο επεισόδιο της σειράς Μπλε Ώρες, απόψε, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 21.00, η άφιξη του Αχιλλέα αλλάζει τις ισορροπίες και προκαλεί νέες εντάσεις ανάμεσα στον ίδιο, την κόρη του Νικολέτα και τον γαμπρό του Πέτρο.
Παράλληλα, η περιπέτεια του Φίλιππου με τον νόμο έχει αίσιο τέλος, γεγονός που χαροποιεί όλη την οικογένεια Αντωνιάδη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η άφιξη του Αχιλλέα χαροποιεί τη Στέλλα και την Όλγα, αλλά δημιουργεί προβλήματα στον Πέτρο, με τον οποίο δεν θέλει καμία επαφή, καθώς είναι βέβαιος ότι θα ξαναπληγώσει τη Νικολέτα.
Ο Σταύρος αποσπά ομολογία από τον Σπύρο κι έτσι δρομολογείται η αποφυλάκιση του Φίλιππου. Η Βάσια βγάζει τα μαύρα κι η Νίκη συνειδητοποιεί πως το ενδιαφέρον του Διονύση για εκείνη είναι περισσότερο από φιλικό.
Η Ελένη ενημερώνει την Εύα και τη Μάρθα ότι από δω και στο εξής θα συνεργάζονται, με την ελπίδα ότι θα κάνουν το μαγαζί της ακόμα καλύτερο. Ο Πέτρος επιστρέφει στο Πήλιο, έξαλλος με τη συμπεριφορά του Αχιλλέα, ενώ η Νικολέτα προσπαθεί να ψάξει το κινητό του για να ανακαλύψει αν την απατάει.
Ο Φίλιππος αποφυλακίζεται και χαίρεται ιδιαίτερα με την παρουσία του Αχιλλέα στο νησί. Την ίδια ώρα στη μονάδα, η Ολυμπία υπογράφει την πρώτη της συμφωνία με το Λουξεμβούργο, γεγονός που ενοχλεί πάρα πολύ τον Άγγελο.
Ο Αχιλλέας επιστρέφει στο Πήλιο και ξεκαθαρίζει στη Νικολέτα ότι για εκείνον αυτός ο γάμος δεν έγινε ποτέ…
Μπλε Ώρες, καθημερινά στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ