Με αφορμή τον νέο κύκλο για το GNTM στο STAR, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε συνέντευξη στην ειδική έκδοση Beauty του περιοδικού Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.
Ανάμεσα σε πολλά, δε, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε τόσο για τη σημασία που δίνει στην εσωτερική ισορροπία όσο και για τον διαχωρισμό της προσωπικής με την επαγγελματική της ζωή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πιστεύετε ότι η ομορφιά πηγάζει περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση ή από την αυτοπεπείθηση και την αυτοαποδοχή;
Πιστεύω ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και έχει περισσότερο να κάνει με την αυτοπεποίθηση και την αγάπη που έχουμε για τον εαυτό μας. Είναι κάτι που εκπέμπει ένας άθρωπος όταν αισθάνεται καλά με αυτό που είναι, όταν έχει αποδεχθεί τον εαυτό του και έχει βρει μια εσωτερική ισορροπία. Αυτή η αίσθηση τελικά αποτυπώνεται και εξωτερικά, στον τρόπο με τον οποίο στέκεται, κοιτάζει και επικοινωνείμε τους άλλους.
Ως επαγγελματίας που εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας, πόσο υπαρκτή θεωρείτε την ανάγκη μιας αψεγάδιαστης εικόνας;
Ως επαγγελματίας με τηλεοπτική παρουσία και μοντέλο ταυτόχρονα, η εικόνα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μου και ίσως δημιουργείται η αίσθηση ότι πρέπει να είναι πάντα αψεγάδιαστη. Εξαρχής, όμως, έχω επιλέξει να διαχωρίζω την επαγγελματική από την προσωπική μου ζωή.
Στη δουλειά, υπάρχουν επαγγελματίες που φροντίζουν για την εικόνα μου και το αποτέλεσμα που απαιτεί κάθε πρότζεκτ. Στη ζωή, όμως, είμαι απλώς ο εαυτός μου. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να είμαι πάντα αψεγάδιαστη γιατί πιστεύω πως η αληθινή ζωή έχει και ατέλειες, αυτές είναι και που μας κάνουν ξεχωριστούς.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ