Στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου 2026 τα αγαπημένα πρόσωπα του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος πέθανε στις 25 Αυγούστου σε ηλικία 57 ετών.
Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του τραγουδιστή έδωσαν το «παρών» στο μνημόσυνο που τελέστηκε για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατό του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η τελετή είχε προγραμματιστεί για τις 09:00, με τη σύζυγό του, Κατερίνα Πετράκη, και την κόρη τους να τιμούν τη μνήμη του μαζί με ανθρώπους που είχαν μοιραστεί μαζί του σημαντικές στιγμές της ζωής του.
Μία ημέρα πριν από το 40ήμερο μνημόσυνο, η Κατερίνα Πετράκη είχε δημοσιοποιήσει μέσω Instagram το κάλεσμα της οικογένειας προς όσους επιθυμούσαν να προσευχηθούν μαζί τους.
«Τελούμε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 09:00 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας 40ήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του λατρευτού μας Δημητρίου Κόκοτα. Παρακαλούμε όπως προσέλθετε και προσευχηθείτε μαζί μας. Η σύζυγος, η κόρη, οι λοιποί συγγενείς», έγραφε η ανακοίνωση.







ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ