Με αφορμή τη νέα του θεατρική παράσταση, ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου όπως είχαμε το πρωινό της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου 2026.
Ανάμεσα σε πολλά, μάλιστα, ο γνωστός πρωταγωνιστής μίλησε για τα όσα παρατηρεί σήμερα στην πολιτική σκηνή της χώρας αλλά και στην τάση της κοινής γνώμης να “συστηματοποιεί” πρόσωπα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, ο Αιμίλιος Χειλάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “πρέπει να ‘μαστε ενεργοί πολίτες, ο καθένας πρέπει να λέει τη γνώμη του. Αν αυτή αντιπολιτεύεται μια κυβερνούσα κατάσταση, δυστυχώς δεν φταίει αυτός που λέει τη γνώμη του. Ίσως φταίει η κυβερνούσα κατάσταση η οποία δεν δημιουργεί το πεδίο για να είναι τα πράγματα ομαλά”.
“Δεν μπορείς να ‘χεις, ας πούμε, υπουργούς που έχουν γίνει ξαφνικά influencers και φτιάχνουν περιεχόμενο. Δεν κάνει καλό στον υπουργό, είναι υπό έργο. Δεν θέλω να μιλήσω πραγματικά, αλλά ξέρετε πολύ καλά ότι οι περισσότεροι υπουργοί προσπαθούν, λόγω της προεκλογικής περιόδου, να αποδείξουν πόσο σπουδαίοι είναι”.
“Αυτοί που κραυγάζουν, δε, περισσότερο είναι αυτοί που δεν θέλουν να ακούσουν τους άλλους. Δεν κραυγάζουν για να ακουστούν, αλλά για να μην ακούγονται οι δίπλα. Αυτό δεν είναι πολιτική”.
“Έχει φτάσει να λέγεται, με την κάθε προσπάθεια να μιλήσεις, ότι είσαι συστημικός. Όχι, εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύω, βγάζω το ψωμί μου, δίνω ψωμί σε άλλους, είμαι επιτυχημένος σ’ αυτό που κάνω και προσπαθώ, μέσα από αυτό, να πω την γνώμη μου” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Αιμίλιος Χειλάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ