Στξν 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρίσκονται αυτό το Σαββατοκύριακο ο Χρήστος Φερεντίνος και η Κατερίνα Καραβάτου.
Οι δύο νέοι παρουσιαστές του “Στούντιο 4”, που κάνει πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 7/9, στις 15:00 στην ΕΡΤ1 πέρασαν μία βόλτα από το περίπτερο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “10 με τόνο” για το νέο τους ξεκίνημα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν είμαστε ποτέ έτοιμοι για να βγούμε στον αέρα. Πάντα θέλουμε και κάτι παραπάνω. Αυτό που είναι σίγουρα έτοιμο είναι η διάθεσή μας, το πάθος για τη δουλειά που κάνουμε, η αγάπη και η ομάδα που έχουμε. Θέλουμε να προσφέρουμε ωραίες εκπομπές», δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου.
Παίρνοντας τον λόγο, ο Χρήστος Φερεντίνος ανέφερε από την πλευρά του: «Νιώθω ως νέο μέλος της οικογένειας και αυτό είναι ωραίο. Στην αρχή υπάρχει πάντα πολύ ωραία διάθεση, πάντα σε υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο όταν μπαίνεις σε έναν χώρο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».
Όταν ο παρουσιαστής, Αντώνης Φουρλής, του επισήμανε πως θα τα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένει, ο παρουσιαστής απάντησε με χιούμορ: «Δεν κάνω ποτέ προβλέψεις πια από την αρχή, ούτε στο ποδόσφαιρο, γιατί συνήθως πάω “κουβά”».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ