Σε ένα ιδιαίτερο μοίρασμα προς τους διαδικτυακούς της φίλους προχώρησε η Χρύσα Κατσαρίνη, πριν από λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η τελευταία εξόρμηση της stand up comedian στην παραλία. Έτσι, η Χρύσα Κατσαρίνη επέλεξε να μιλήσει για την αποδοχή του σώματος και των κιλών της με την πάροδο των χρόνων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, αναρτώντας μια σύντομη ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό, η Χρύσα Κατσαρίνη εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως “στην παραλία πάντα συνήθιζα να κάθομαι είτε με πετσέτα είτε με το ρούχο μου και να μιλάω έτσι με τον κόσμο. Όσο πιο μαζεμένη γινόταν, να μαζεύομαι και να μη φαίνομαι καθόλου, τόσο το καλύτερο”.
“Επειδή συνεχίζω να ‘χω το ίδιο σώμα, είτε μαζεύομαι είτε όχι δεν αλλάζει κάτι, συνειδητοποίησα ότι μπορώ να είμαι έτσι στην παραλία ή μπορεί να κάθομαι έτσι και να πιάνω χώρο”.
“Να απλώνομαι και να γουστάρω τη θάλασσα, όπως όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι. Χωρίς να σκέφτομαι “α, να μαζευτώ” για να μη με βλέπει άνθρωπος. Αυτό. Αρκεί να μη φτάσετε 39, όπως εγώ, για να το συνειδητοποιήσετε, γι’ αυτό τα λέω” κατέληξε η stand up comedia χαμογελώντας στην κάμερα της κινητής της συσκευής.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ