Ο Ντίνος Σπυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. Ο γνωστός θεατρικός συγγραφέας απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Μάρκο Σεφερλή.
«Τον Μάρκο τον λοιδορούσαν επί χρόνια. Ο Μάρκος όμως γεμίζει θέατρα μόνος του. Δεν είναι τυχαία περίπτωση ο Σεφερλής», είπε αρχικά ο Ντίνος Σπυρόπουλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Ντίνος Σπυρόπουλος πρόσθεσε: «Ο Μάρκος είναι ένας καθαρόαιμος αριστοφανικός ηθοποιός, που κάποια στιγμή θα τον δούμε στην Επίδαυρο. Και ξέρεις κάτι; Ο κόσμος σε στέλνει στην Επίδαυρο και όχι τα κυκλώματα.
Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να σηκώσεις κάποιους ανθρώπους από τον καναπέ για να έρθουν να σε δουν; Και βλέπεις να πηγαίνουν άλλοι στην Επίδαυρο και να σεφερλίζουν. Ωστόσο, άλλο είναι το πρωτότυπο και άλλο η κακή απομίμηση».
Πηγή εικόνας: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ