Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος με ανάρτηση στο Instagram ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους.
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανέβασε μια φωτογραφία από τα γενέθλιά του, το 1974, στην οποία τον βλέπουμε μαζί με τους γονείς του, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Άρχισαν οι ευχές για τα γενέθλια μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σας εύχομαι τα καλύτερα!! Η φωτογραφία είναι από γενέθλια μου το 1974 και αυτήν την τράβηξε ο προσωπικός φωτογράφος της μητέρας μου ο Κλεισθένης.
Και φέτος μετά από πολλά χρόνια προετοιμασίας θα γίνει πραγματικότητα η κυκλοφορία του λευκώματος η Αλίκη μέσα από το φακό του Κλεισθένη με πολλές αδημοσίευτες φωτογραφίες και την επιμέλεια του μοναδικού στο είδος του Μάκη Δελαπόρτα», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ