Ο Σταμάτης Φασουλής και ο Χάρης Λεμπιδάκης είχαν έντονη αντιπαράθεση στον αποψινό (21/5) ημιτελικό του J2US, μετά την κριτική που δέχτηκε ο διαγωνιζόμενος για την εμφάνισή του στη σκηνή.
Ο Σταμάτης Φασουλής, σχολιάζοντας την ερμηνεία, ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο μουσικό ύφος απαιτεί ιδιαίτερη «ατμόσφαιρα», την οποία δεν κατάφερε να αποδώσει ο Χάρης Λεμπιδάκης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Αυτή η ατμόσφαιρα, όσο και σωστά που το είπες, δεν μπορεί να αποδοθεί. Είναι μια ολόκληρη ιστορία το νεο-λαϊκό τραγούδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι σχεδόν ακατόρθωτο. Δεν το είπες κακά, αυτά που είπαμε και στα καμαρίνια τα έκανες και πάρα πολύ καλά, αλλά η ατμόσφαιρα δεν είναι δουλειά του καθενός. Ή το έχεις ή δεν το έχεις. Ή το ακτινοβολείς ή δεν το ακτινοβολείς», είπε αρχικά.
Λίγο αργότερα, ο Σταμάτης Φασουλής σχολίασε πως το ζευγάρι παραμένει στο σόου επειδή το στηρίζει το τηλεοπτικό κοινό, με τον διάλογο ανάμεσα στους δύο να παίρνει γρήγορα έντονη τροπή.
«Μένετε για πολλούς λόγους, όπως το ότι σας θέλει το κοινό», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.
Ο Χάρης Λεμπιδάκης του απάντησε: «Έτσι όπως το ξεκινήσατε, ευτυχώς το σώσατε».
Τότε ο Σταμάτης Φασουλής αντέδρασε λέγοντας: «Δεν έσωσα τίποτα, εσύ δεν ξέρω τι λες… Και τι αηδίες είναι αυτές που είπες εκεί πριν, “εμείς ήρθαμε να κάνουμε κριτική”. Δεν ήρθες εδώ για κριτική, ήρθες να σε κριτικάρουνε».
Ο Χάρης Λεμπιδάκης, εμφανώς ενοχλημένος, απάντησε: «Δεν θα απαντήσω αυτή τη φορά, δεν θα κάνω το λάθος να ωθήσω στο κακό. Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την αντιμετώπισή σας. Εσείς δείχνετε αυτή τη στιγμή ποιος είστε, όχι εγώ».
Η ένταση συνεχίστηκε με τον Σταμάτη Φασουλή να λέει: «Αν περίμενα από σένα, αγόρι μου, να μάθει ο κόσμος από σένα ποιος είμαι, θα είχα χάσει πολλά, δεν θα ήμουν εδώ τώρα».
Και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Ρε παιδιά μου, δεν έχω δικαίωμα να πω ότι δεν είχατε την ατμόσφαιρα; Δεν κατάλαβα. Γιατί λέτε να φύγουμε; Να φύγετε, στο καλό! Αλλά το κοινό σας θέλει. Η βαθμολογία σας δεν είναι μόνο από μένα, είναι και απ’ το κοινό».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ