Για τελευταία φορά στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ είδαμε τη Σία Κοσιώνη, το βράδυ της Παρασκευής, μιας και είχε ανακοινωθεί ήδη από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η λήξη της 20ετούς συνεργασίας με τον σταθμό.
Όταν στο πλατό των ειδήσεων έδωσε το παρών ο Βασίλης Χιώτης, προς σχολιασμό της επικαιρότητας, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δέχθηκε έναν πρώτο αποχαιρετισμό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ 100,3 σηκώθηκε από τη θέση του και θέλησε να αποχαιρετίσει την καλή του συνεργάτιδα δια χειραψίας.
“Βασίλη μου, να σ’ ευχαριστήσω πολύ” επισήμανε αρχικά η Σία Κοσιώνη για να αποκριθεί, με τρυφερότητα, ο Βασίλης Χιώτης ως εξής. “Εγώ σ’ ευχαριστώ, Σία μου. Τιμή μου”.
“Δική μου” υπογράμμισε τότε, με χαμόγελο, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων προσθέτοντας, με νόημα, πως “γυρίζουμε σελίδα, κυρίες και κύριοι. Συγνώμη, για την αναστάτωση, στον σκηνοθέτη μας”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ