Ατύχημα είχε πριν από λίγες μέρες η Μάγδα Τσαγγάνη, ενώ βρισκόταν στο εξοχικό της σπίτι, στην Αίγινα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό και περιέγραψε πώς έγινε το ατύχημα, το οποίο κατέληξε σε χειρουργείο.
«Χειρουργήθηκα, πήγαν όλα καλά. Ενώ δεν κουνούσα κάτω το πόδι μου, τώρα το κουνάω από την πρώτη μέρα, από τις πρώτες ώρες», είπε αρχικά η Μάγδα Τσαγγάνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Μάγδα Τσαγγάνη είπε στη συνέχεια: «Πονάω πάρα πολύ. Μου δίνουν παυσίπονα. Αποφεύγω να σηκώνομαι, μου κάνουν και αντιπηκτικές ενέσεις. Νομίζω ότι ζω στην κόλαση. Δεν έβρισκαν μία – δύο φλέβες και κάποια στιγμή λέω “Άγιε Νεκτάριε ελέησον με”. Τακ, η φλέβα έτοιμη.
Ο άλλος μπορεί να πει σύμπτωση, σύμπτωση… Εμείς που κρατάμε από την Αίγινα μας βοηθάει, τον έχουμε παντού. Στις τσάντες μας, στα σπίτια μας, παντού εικόνες του Αγίου Νεκταρίου. Τον έχουμε σαν δικό μας άνθρωπο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ