Ένα “δώρο” ανήμερα των γενεθλίων της θέλησε να χαρίσει η Celine Dion στους θαυμαστές της παγκοσμίως. Η μεγάλη pop diva ανακοίνωσε χθες, 30/3, την επιστροφή της στη σκηνή μέσα από μία σειρά 10 συναυλιών που πρόκειται να δώσει στο Παρίσι το ερχόμενο φθινόπωρο.
Ανεβάζοντας ένα μήνυμα μέσω βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, η Celine Dion εξέφρασε αρχικά την ευγνωμοσύνη της προς τους θαυμαστές της για όλη την αγάπη και τη στήριξη που της προσέφεραν τη δύσκολη περίοδο που πέρασε -και συνεχίζει να περνά- με την υγεία της, ενώ τους διαβεβαίωσε πως πλέον τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Τα πάω υπέροχα, διαχειρίζομαι την υγεία μου, νιώθω καλά, τραγουδάω ξανά, κάνω ακόμα και λίγο χορό, που τον λατρεύω τόσο. Τα τελευταία χρόνια, κάθε ημέρα ένιωθα τις προσευχές, την υποστήριξη, την καλοσύνη και την αγάπη σας. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μου, ήσασταν εκεί για εμένα. Με κρατήσατε με τρόπους που δεν μπορώ καν να περιγράψω και είμαι πραγματικά τυχερή που έχω την υποστήριξή σας», εξομολογείται η τραγουδίστρια και συμπληρώνει στο μήνυμά της:
«Μου λείψατε τόσο πολύ και στα φετινά μου γενέθλια παίρνω το καλύτερο δώρο της ζωής μου: την ευκαιρία να σας δω, να ερμηνεύσω για εσάς, ξανά, στο Παρίσι, ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο. Είμαι τόσο χαρούμενη, τόσο έτοιμη να το κάνω αυτό, νιώθω καλά, ενθουσιασμένη, φυσικά λίγο αγχωμένη, αλλά πάνω από όλα νιώθω ευγνώμων για όλους σας. Ανυπομονώ να σας ξαναδώ. Χρόνια μου πολλά, σας αγαπώ πολύ», καταλήγει στο βίντεο προς τους θαυμαστές της η Celine Dion.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Celine Dion ανακοίνωσε συγκεκριμένα δέκα συναυλίες στη La Défense Arena του Παρισιού, με την πρώτη να έχει προγραμματιστεί για τις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ η τελευταία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου.
Αυτά είναι θα είναι τα πρώτα σόου της έπειτα από τέσσερα χρόνια, μετά τη διάγνωσή της με Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου, μια σπάνια νόσο που επηρέασε τη φωνή της αλλά και τη δυνατότητά της να περπατά. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα είχε κάνει μια συγκλονιστική εμφάνιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τον Αύγουστο του 2024.
Φωτογραφία Εξωφύλλου: GettyImages
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ