Η Λίτσα Λαζαρίδη, αδερφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, προχώρησε σε νέες δηλώσεις στο Πρωινό, μετά την εξομολόγηση περί κακοποίησης που έκανε η Αγγελική Ηλιάδη στο podcast της Ελίνας Παπίλα.
Μετά την αποκάλυψη ότι θα προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή κατά της τραγουδίστριας όταν προβληθεί ολόκληρη η συνέντευξη, η Λίτσα Λαζαρίδη ανέφερε ότι μίλησε με τον ανιψιό της, που έχει να δει από 3,5 ετών, και της είπε να μην προχωρήσει σε νομικές διαδικασίες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είναι νεκρός ο αδερφός μου. Δεν θέλω ο καθένας να παίζει γύρω από τη μνήμη του. Γιατί ακόμα ο Μπάμπης ο Λαζαρίδης πουλάει. Δεν πήγαινε ποτέ μοναχή της οπουδήποτε που να μην τη συνόδευε ο αδερφός μου. Πάντα τον ήθελε κοντά της. Για να μην της ανοίξει οποιοσδήποτε την πόρτα, για να μην την ενοχλήσουν για αυτόγραφα, για να μην την ενοχλήσουν για φωτογραφίες.
Δεν ήθελε τα λουλούδια να πέφτουν πάνω στο κεφάλι της. Ήθελε στα πόδια της. Γι’ αυτό και ο αδερφός μου έλεγε να πέφτουν τα λουλούδια κάτω. Κάθε της λέξη είναι μαχαιριά στην καρδιά μου. Ξέθαψα τον αδερφό μου στις 26 Δεκεμβρίου και έθαψα τον πατέρα μου στον ίδιο τάφο. Και έχω και τη μητέρα μου με εγκεφαλικό. Και συνεχίζει αυτή η γυναίκα να μας τραυματίζει», είπε αρχικά η Λίτσα Λαζαρίδη.
Η Λίτσα Λαζαρίδη είπε στη συνέχεια: «Ο Μπάμπης ήταν άρχοντας, κύριος με όλη τη σημασία της λέξης. Βοήθησε πάρα πολύ κόσμο, όπως βοήθησε και την ίδια και την οικογένειά της. Ο Μπάμπης ποτέ δεν χτύπησε γυναίκα. Είναι άδικο αυτό για τον αδερφό μου. Αλλά φαίνεται ότι επειδή το καινούριο της τραγούδι δεν ακούγεται πολύ, δεν υπάρχει το «κορόιδο» ο αδερφός μου που αγόραζε τα CD της.
Μήπως γι’ αυτό τα διαφημιστικά κόλπα της τα κάνει για να ανεβάσει το κασέ της; Δεν θα ανέβει. Δεν υπάρχει ένας Μπάμπης Λαζαρίδης από πίσω της. Σεβόταν τη γυναίκα. Ήταν πατέρας με όλη τη σημασία της λέξης και σύζυγος. Ο Μπάμπης ποτέ δεν χτύπησε την Αγγελική».
Κλείνοντας, η Λίτσα Λαζαρίδη ανέφερε: «Μίλησα με τον Μπαμπίνο στο Instagram. Μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή. Δεν έχω κάτι με τον Μπαμπίνο. Ίσα-ίσα τον αγαπάω. Έχουμε να τον δούμε από 3,5 χρονών. Του είπα “έλα να μάθεις κι εσύ τις δικές μας αλήθειες. Να μάθεις την αλήθεια για τον πατέρα σου”. Εύχομαι ο Θεός να τον έχει καλά. Δεν του ρίχνω ευθύνες.
Τώρα η μαμά μου είναι με εγκεφαλικό. Και πάλι λέω στον Μπάμπη “έλα να δεις τη γιαγιά σου πριν φύγει. Πριν φύγει κι αυτή και πάει κοντά στον πατέρα σου”. Αυτός ο άνθρωπος υπήρξε στη ζωή τους. Μην τον πληγώνουν άλλο. Πονάει. Το σώμα μπορεί να είναι νεκρό, να έχει σαπίσει, να τον έχουν φάει τα σκουλήκια, αλλά η ψυχή του ζει. Μην τον πληγώνουν άλλο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ