Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το «πακέτο» που την συγκλόνισε

Τι είναι αυτό που την θυμώνει πάρα πολύ;

Καλεσμένη στα Καρντάσιανς ήταν η Βίκυ Χατζηβασιλείου που μίλησε μεταξύ άλλων για το «πακέτο» που την συγκλόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στις καταστάσεις που την εκνευρίζουν.

«Υπάρχει μια τέτοια ιστορία, όπου μία μητέρα με τρία παιδιά ήρθε σε ρήξη με τον σύζυγο, ήρθαν σε διάσταση και κάποια στιγμή της λέει αυτός ότι εγώ θα πάρω τα δύο τα αγόρια τα μεγάλα να πάμε ένα ταξίδι τα Χριστούγεννα. Εντάξει είπε η μαμά, τα ετοίμασε τα παιδάκια, τους έβαλε τα ρουχαλάκια τους στην βαλιτσούλα και δεν τα ξαναείδε ποτέ. Τα πήρε ο πατέρας και πήγαν στην Αυστραλία. Και περάσαν είκοσι χρόνια. Φέραμε τον έναν τον γιο στα 28, ο άλλος δεν δέχτηκε καν να έρθει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τώρα το δράμα και την οιμωγή αυτής της μάνας όταν είδε το παιδί. Αρχαία ελληνική τραγωδία. Δεν υπάρχει αυτό που ζήσαμε».

Όσον αφορά το τι την θυμώνει, είπε: «Η αναλγησία. Έχω τσαντιστεί πολλές φορές. Προσπαθώ να κρατάω ένα όριο ευπρέπειας και σεβασμού γιατί δεν μου επιτρέπεται και θα ήθελα κι εγώ, αν τύχαινε να πάω σε μια τέτοια εκπομπή, να μου φερθούν με ευπρέπεια. Αυτό είναι το μέτρο. Προσπαθώ με το μέτρο που έχω δομήσει μέσα μου έτσι κάπως να φερθώ στους ανθρώπους, όπως θα ήθελα να μου φερθούν εμένα. Κάποιες φορές όμως με βγάζουν από τα όριά μου».