Για τη νέα του σχέση, την πατρότητα, την αναγνωρισιμότητα και την ψυχοθεραπεία μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας στην κάμερα του Breakfast@Star.
Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή, δήλωσε: «Είναι μια πολύ ωραία περίοδος, είμαι χαρούμενος». Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στη φάση δημιουργίας οικογένειας. «Δεν θα έλεγα πως είμαι σε αυτή τη φάση. Θεωρώ πως είναι πολύ σπουδαίο πράγμα να είσαι γονιός και δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος ακόμα να αφιερωθώ τόσο πολύ σ’ αυτό το τεράστιο εγχείρημα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για την αναγνωρισιμότητα που ήρθε από νωρίς, ανέφερε: «Δύσκολο γενικώς είναι. Όταν ξαφνικά σε παρατηρούν στον δρόμο, σε συζητάνε… Θέλει να ’χεις λίγο γερές βάσεις και να μην καβαλήσεις το καλάμι». Παραδέχθηκε ότι υπήρξαν στιγμές έπαρσης, αλλά «ήταν πολύ λίγες και τις αναγνώρισα πολύ σύντομα».
Μιλώντας για τις εσωτερικές του δυσκολίες, είπε: «Όλο και καλύτερα. Κάνω και ψυχοθεραπεία και αυτό σίγουρα βοηθάει στο να αντιμετωπίζεις οτιδήποτε σου συμβαίνει με καλύτερο τρόπο, με καλύτερη διαχείριση».
Σε ερώτηση για την εξωτερική του εμφάνιση και το αν τον έχει ευνοήσει, απάντησε: «Η εμφάνιση είναι ένα εισιτήριο σ’ αυτή την κοινωνία. Δεν θα ’λεγα ότι έχει μόνο θετικά. Μπορεί να σε κατηγοριοποιούν ως απλά ωραίο και μάλλον δεν έχεις και κάτι άλλο αφού έχεις αυτό το “όπλο”. Και ανοίγει πόρτες, αλλά και σε κατηγοριοποιεί και σε κατατάσσει κάπου», σημειώνοντας ότι το φαινόμενο αυτό είναι συχνότερο στις γυναίκες, καθώς, όπως είπε, όταν μια γυναίκα είναι εμφανίσιμη, συχνά αμφισβητούνται οι ικανότητές της.
Φωτογραφία: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ