Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στον Ηλία Σκουλά και στην κάμερα του Breakfast@Star με αφορμή την κοπή πίτας για τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Όλα λάθος».
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της σειράς «Το Σόι Σου», η οποία επέστρεψε στις οθόνες έπειτα από απαίτηση του κοινού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Μια χρονιά ευλογημένη φέτος. Το Σόι Σου επανήλθε και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι. Είναι ένα φαινόμενο αυτή η σειρά. Όταν την ξεκινούσαμε πριν έντεκα, δώδεκα χρόνια, ήμασταν τελείως αουτσάιντερ. Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά και τώρα να που ξαναήρθαμε μετά από απαίτηση του κοινού», είπε.
Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συμφώνησε με τις πρόσφατες δηλώσεις της Λένα Δροσάκη για το πένθος που μπορεί να ακολουθεί έναν χωρισμό. «Βέβαια, εννοείται. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θέλει πολλή δουλειά. Και με πολλή δουλειά και με πολλή αγάπη προσπαθείς να συνεχίσεις αυτό που έχεις χτίσει σαν οικογένεια με το παιδί και να προσπαθείς να είσαι εκεί, παρών», είπε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ