Καλεσμένος στην εκπομπή “Στην Αγκαλιά του Φάνη” ήταν χθες βράδυ (29/1) ο Δημήτρης Σταρόβας, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη φωτογράφηση που είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια για το περιοδικό Playboy, καθώς και για τη γνωριμία του με τον Λάκη Λαζόπουλο.
«Έχω κάνει φωτογράφηση για το Playboy, φορούσα ένα κίτρινο μαγιό. Δεν ήταν εξώφυλλο απ’ ό,τι θυμάμαι, ήταν σε μία πισίνα. Δεν την έχω τη φωτογραφία, δίνω αμοιβή σε όποιον τη βρει», περιέγραψε ο Δημήτρης Σταρόβας και πρόσθεσε:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν υπήρχε τότε YouTube και το διαδίκτυο. Τώρα, βέβαια, με το ΑΙ κινδυνεύουμε να γίνει fake. Λογικά κάποιος συλλέκτης θα έχει το τεύχος».
Για τη γνωριμία του με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο Δημήτρης Σταρόβας ανέφερε:
«Ο Λάκης είναι μια κατηγορία μόνος του. Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήτανε μετά τον Νταλάρα στο Αττικό. Την επόμενη χρονιά παίξαμε μόνοι μας οι Άγαμοι και ζήτησε ο Λαζόπουλος να μας γνωρίσει. Και το πρώτο επεισόδιο που κάναμε στη Θεσσαλονίκη, με πήρε μία η ώρα το μεσημέρι, ήμουνα στην Θεσσαλονίκη και μου λέει «μπορείς να έρθεις στην Αθήνα;». Λέω «όχι».
«Πότε;». Λέει «τώρα». Και είχε 4 η ώρα μια πτήση, την παίρνω, 5 και μισή ήμουνα στην Παιανία και τελειώσαμε το γύρισμα την άλλη μέρα 7 το απόγευμα γύρισα. 26 ώρες. Ο Λάκης, ο Μικρούτσικος, είχανε το στούντιο στην διάθεσή τους για μέρες. Μένανε εκεί, κοιμότανε το συνεργείο… άλλες εποχές. Μέχρι να βγει αυτό που ήθελε ο head leader».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ