Καλεσμένος στην εκπομπή “Νωρίς Νωρίς” ήταν το πρωί της Τετάρτης (21/1) ο Κώστας Καζάκας, ο οποίος συμμετέχει στη θεατρική παράσταση “Το Μεγάλο μας Τσίρκο”.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην παρθενική συνύπαρξή του επί σκηνής με τον γιο του, Μιχάλη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Είναι ωραίο, συγκινητικό και ευτυχώς στο κομμάτι που παίζει παίζουμε μαζί. Αυτό είναι ακόμα πιο σπουδαίο», δήλωσε ο Κώστας Καζάκας, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του Μπουκουράν στη σειρά “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”.
«Έχεις μια άποψη από τις πρόβες, μία συμβουλή θα την πεις αλλά μπορεί να έρθει κι αυτός να μου πει κάτι. Είναι ένα παιδί πολύ εσωστρεφές. Σε αυτόν τον θίασο είμαστε 22 ηθοποιοί και 8 μουσικοί, αγαπημένοι σαν οικογένεια, δεν το συναντάς συχνά αυτό», παραδέχεται ο ηθοποιός στη Μαρία Ηλιάκη και στον Κρατερό Κατσούλη.
«Τα νέα παιδιά είναι καλά παιδιά και ταλαντούχα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την παράσταση. […] Πέρσι πρώτη φορά στη ζωή μου έτυχε να με πάρουν από το θέατρο και να μου πουν “πού είστε, έχουμε παράσταση σε 5 λεπτά”. Ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν», αποκάλυψε λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης ο Κώστας Καζάκας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ