Σαφή απάντηση στις αρνητικές κριτικές που λαμβάνει η ταινία “Καποδίστριας” ήρθε να δώσει ο Αντώνης Μυριαγκός, όπως παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Τετάρτης στον αέρα της εκπομπής “Το ‘χουμε” με τον Κώστα Τσουρό στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.
Μάλιστα, ο ηθοποιός τόνισε πως δεν μπορεί να δώσει “μια εξήγηση πολύ απλοϊκή, ότι ο κόσμος είναι εκπαιδευμένος για τηλεσκουπίδια” όσον αφορά την αποδοχή που έχει το φιλμ του Γιάννη Σμαραγδή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Μυριαγκός επισήμανε αρχικά πως “περίμενα ότι θα προκύψουν συζητήσεις πολύ έντονες και αντιπαραθέσεις. Είναι κάτι που το γνώριζα, ακριβώς επειδή ο Καποδίστριας είναι ένα ανοιχτό τραύμα, με την έννοια ότι για κάποιους θεωρείται αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Αυτό που διακρίνω εγώ είναι ότι ναι, από τη μια πλευρά έχουμε αρνητικές κριτικές και πολύ έντονες αντιδράσεις. Τις ακούω, ακούω όμως και τον κόσμο που πάει στις αίθουσες, βλέπει την ταινία και συγκινείται”.
“Εγώ δεν έχω βρεθεί ακόμα στην αίθουσα με κόσμο για να αφουγκραστώ λίγο το κοινό αίσθημα. Ακούω περισσότερο περιγραφές που μου λένε διάφοροι, ότι δηλαδή… πήγαμε και ο κόσμος ανταποκρίνεται, βγαίνει συγκινημένος”.
“Εμένα δεν μπορεί να με αφήσει αδιάφορο ούτε και να υποτιμήσω όλον αυτόν τον κόσμο και να δώσω μια εξήγηση πολύ απλοϊκή, ότι ο κόσμος είναι εκπαιδευμένος για τηλεσκουπίδια, ας πούμε, όπως έχω ακούσει” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Αντώνης Μυριαγκός στις νέες του δηλώσεις που προβλήθηκαν στην καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ