Η Μαίρη Μηνά ήταν εκείνη που κέρδισε το φλουρί στη βασιλόπιτα που έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Cleansed», την οποία σκηνοθετεί ο Δημήτρης Καραντζάς.
Ο σκηνοθέτης μοιράστηκε το στιγμιότυπο μέσα από το Instagram, σημειώνοντας πως, πέρα από τις υπερβολές των ημερών, για τον ίδιο η ουσία βρίσκεται στο ότι ζει ένα παιδικό όνειρο, δουλεύοντας αυτές τις γιορτινές ημέρες στο θέατρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Ας το πούμε διαστροφή, ας το πούμε φετίχ, αλλά από παιδί ονειρευόμουν να είμαι στο θέατρο τις γιορτές. Χαίρομαι πολύ που το ζω. Η Μαίρη κέρδισε το φλουρί 💥 Καλή χρονιά!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Δημήτρης Καραντζάς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στο «Cleansed» της Σάρα Κέιν πρωταγωνιστούν η Μαίρη Μηνά, ο Χρήστος Λούλης, ο Δημήτρης Καπουράνης, η Νατάσα Εξηνταβελώνη, ο Γιώργος Ζυγούρης, η Νικολάκης Ζεγκίνογλου και ο Θανάσης Ραφτόπουλος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ