Κατά της Σοφίας Μουτίδου μίλησαν σήμερα στον αέρα του ΣΚΑΙ ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του, με αφορμή τα όσα είπε η ηθοποιός για τους δημοσιογράφους.
«Γέλασε με τους δημοσιογράφους η κυρία Μουτίδου, αν κατάλαβα! Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς έχουμε γελάσει πολλές φορές και με την ψυχή μας μαζί της, αλλά για τις κωμωδίες που έπαιζε», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Σουρέλης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Παναγιώτης Σουρέλης είπε στη συνέχεια: «Το δικό της το γέλιο ήταν προσβλητικό, ήταν ειρωνικό και δείχνει και μια τηλεοπτική απειρία. Στη δεύτερη εκπομπή επιτίθεται σε όλους τους δημοσιογράφους, ενώ στην πρώτη εκπομπή είχε επιτεθεί στον καλεσμένο της, όταν έλεγε ψεύτη τον Απόστολο Γκλέτσο».
Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε με τη σειρά του: «Εγώ δεν καταλαβαίνω την απορία της Σοφίας Μουτίδου που λέει ότι οι δημοσιογράφοι με έβρισκαν και με ρώταγαν αν είχα κάποια αστεία στιγμή στο θέατρο. Δηλαδή, τι θα τη ρωτούσαν; Είναι μια κωμική ηθοποιός, όπως τέτοια την ξέρουμε. Έτσι; Και γι’ αυτό θα τη ρωτήσουν. Φαντάζομαι δεν περίμενε να τη ρωτήσουν αν βλέπει κάποιον κλινικά ασταθή ή όχι;
Το ότι επειδή προσφάτως έχει δείξει ότι κάνει και ψυχιατρικές διαγνώσεις, φαντάζομαι δεν περίμενε τέτοιου είδους ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Χθες μάθαμε ότι ξέρει και αρχισυνταξία, δηλαδή λέει και πώς πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους οι δημοσιογράφοι. Οπότε, από εδώ και πέρα θα τη ρωτάμε ή για ψυχιατρικά θέματα ή για δημοσιογραφικά και όχι για τις κωμικές σειρές στις οποίες έπαιζε».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ