H Ελένη Χατζίδου και όλη η ομάδα του Breakfast@Star σχολίασαν την είδηση της εγκυμοσύνης της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha το βράδυ της Κυριακής μοιράστηκε στα social media την πιο τρυφερή στιγμή της ζωής της, ποζάροντας μπροστά σε ένα ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο, κρατώντας την κοιλίτσα της.
«Θα ξεκινήσουμε με ένα δώρο που ήρθε στη ζωή της Κατερίνας. It’s official! Mε το καλό Κατερίνα μου! Τι όμορφη φωτογραφία! Μπήκαν νωρίς τα Χριστούγεννα, φέτος!», σχολίασε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Και πρόσθεσε: «Είναι ροζ το Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Εύχομαι να έχει μια εύκολη εγκυμοσύνη, να το ευχαριστηθεί, να φάει ό,τι θέλει και να το ζήσει με χαρά. Να είναι ευτυχισμένη με τον σύντροφό της και να έρθει ένα γερό παιδάκι».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ