Με αφοπλιστική ειλικρίνεια και ηρεμία, η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής. Η γνωστή ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγιος Έρωτας» και στη θεατρική παράσταση «Hotel Amour», εξομολογήθηκε πως δεν ξεκίνησε για τη δόξα ή τη φήμη, αλλά από μια βαθιά ανάγκη δημιουργίας και αληθινής επικοινωνίας με τον εαυτό της.
«Δεν ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά, γιατί ήθελα να γίνω κάτι. Ήθελα απλώς να είμαι ηθοποιός, να δημιουργώ μέσα από αυτή τη διαδικασία. Να διοχετεύω την ενέργειά μου, το συναίσθημά μου. Να μαθαίνω μέσα από πράγματα. Ήταν μια πολύ βαθιά και εσωτερική ανάγκη, σχεδόν υπαρξιακή. Δεν φανταζόμουν κάτι για το πώς θα ήμουν στο μέλλον. Απλώς ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά, να είμαι μέσα σε αυτό, να σηκώνω τα μανίκια και να δουλεύω», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Χρειάστηκε να κάνω πίσω για να ξαναβρώ πάλι τις δικές μου ισορροπίες, έτσι όπως το ήθελα εγώ. Το να μοιρολατρείς και να λες “γιατί έγινε” δεν βγάζει πουθενά. Το να λες “συνέβη και εγώ έκανα το καλύτερο που μπορούσα”, αυτό με δυνάμωσε και έμαθα πράγματα μέσα από αυτό. Αυτό που έχει σημασία είναι να σκέφτεσαι το τώρα, το παρόν. Πώς θα ζεις καλύτερα. Πώς οι σχέσεις σου θα είναι πιο δυνατές. Το παρόν. Το να ζεις το παρόν 100%. Πού βρίσκομαι τώρα; Γιατί είμαι εδώ και πώς προχωρώ;»
«Δεν σημαίνει ότι είμαι καμία σοφή. Είμαι άνθρωπος, σαφώς έχω στιγμές ευάλωτες και δύσκολες. Αλλά σε ένα γενικότερο πλαίσιο είμαι αισιόδοξη και δυνατή. Θεωρώ ότι και στους δυνατούς ανθρώπους έρχονται πράγματα που τους δοκιμάζουν. Ναι, πάρα πολύ πάω παρακάτω. Μπορεί να αργώ, κάποιες φορές να παρασύρομαι, αλλά ναι, πάω παρακάτω. Μπορεί να δυσκολευτώ να πάρω αποφάσεις», κατέληξε η Κατερίνα Παπουτσάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ