Τη δική της τοποθέτηση για το επίμαχο σκηνικό ανάμεσα στη Σοφία Μουτίδου και τον Απόστολο Γκλέτσο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Μετά τις διευκρινίσεις που έδωσε η οικοδέσποινα του Real View το βράδυ της Τετάρτης (5/11) για την ένταση με τον συνάδελφό της στον αέρα του ΟΡΕΝ στην προηγούμενη εκπομπή, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε κάποιες παρατηρήσεις για όσα ειπώθηκαν.
«Εγώ με αυτό που είδα τρόμαξα. Ξέρετε πόσο συμπαθώ τη Σοφία Μουτίδου και πόσο μου αρέσει τηλεοπτικά. Καταλαβαίνω την ανάγκη να θέλει να μιλήσει στους τηλεθεατές μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί. Από την άλλη όμως, μου έδωσε την εντύπωση ότι έκανε μια τύπου διάγνωση στον αέρα», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Τέτοια θέματα, να αγγίζονται στον αέρα και να λες ότι ο άλλος έχει μια ασταθή κλινική εικόνα, χωρίς να είσαι ψυχίατρος ή ψυχολόγος, απαγορεύεται. Αυτό είναι μηνύσιμο. Αυτό λίγο με προβλημάτισε και δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν ήμουν ο Γκλέτσος. Κανονικά, ούτε ψυχίατρος ούτε ψυχολόγος επιτρέπεται να βγαίνει και να λέει κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Alpha για το επίμαχο περιστατικό.
«Ήταν σοκαριστικό, άκρως επικίνδυνη η δημόσια διάγνωση ψυχολογικών διαταραχών που έκανε η κυρία Μουτίδου. Θέλω να πιστεύω -επειδή είναι μια προσωπικότηα που δεν μπριφάρεται- ότι μπέρδεψε το YouTube με την τηλεόραση, που υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες», παρατήρησε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ