Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η επιχειρηματίας μίλησε από καρδιάς για την απώλεια του συζύγου της και για την δύσκολη διαχείριση σ’ αυτήν.
Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Μοιραράκη εκμυστηρεύτηκε πως “ο Γιάννης έφυγε πριν από τριάμισι χρόνια. Έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει στη ζωή μου, έχω συνειδητοποιήσει ότι πορεύομαι αυτή τη στιγμή χωρίς να είναι εκείνος. Επειδή ήταν όμως ό,τι ωραιότερο έχω ζήσει ως άνθρωπος, ως γυναίκα, ακόμα και ως μητέρα, ήταν μοναδική η σχέση μας, τον κρατώ μέσα στην καρδιά μου”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Υπάρχει μια τεράστια πληγή η οποία, όμως, έχει γίνει γύρω γύρω με μπετό. Δεν με στενοχωρεί να μιλάω για εκείνον, δεν με στενοχωρεί να έρχονται εικόνες στο κινητό μου και να τον βλέπω. Το βιώνω, όσο γίνεται, ωραία”.
“Μου έκανε πολύ καλό σ’ αυτό και η εκπομπή που παρουσιάζω, το “Cash or trash” στο STAR. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και πολύ ικανοποιημένη γι’ αυτήν” πρόσθεσε, ακόμα, η Δέσποινα Μοιραράκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ