Αντώνης Σρόιτερ: Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου»

" Έχω διαβάσει όλους τους πιθανούς τρόπους θανάτου μου¨" εξομολογείται ο παρουσιαστής!

Ο Αντώνης Σρόιτερ που  καθημερινά τον βλέπουμε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, αλλά και στην εκπομπή Αυτοψία που  γυρίζει όλη την Ελλάδα…Άφησε για λίγο τις επαγγελματικές  του υποχρεώσεις και μίλησε στο περιοδικό People και την Σόνια Κοζάνι, για την πορεία του και το ξεκίνημα του, αλλά και για τις απειλές που έχει δεχτεί!

 Υπάρχουν στιγμές που σκέφτεται πως τα έκανε όλα πολύ γρήγορα;

» Στην πορεία αυτή, που είναι αρκετά μεγάλη, δεκαεννέα χρόνια πια, όλα έγιναν γρήγορα. Όταν μπήκα σε αυτή την δουλειά, ήμουν πολύ νέος για να είμαι σε αυτή τη δουλειά. Όταν έγινα προϊστάμενος στο ελεύθερο ρεπορτάζ, ήμουν πολύ νέος για αυτό. Το ίδιο και όταν έγινα αρχισυντάκτης και στη συνέχεια διευθυντής εφημερίδας. Όταν βγήκα στην τηλεόραση, ήμουν πολύ νέος για σχολιαστής. Όταν είπα το κεντρικό δελτίο το Σαββατοκύριακο, ήμουν ο πιο νέος  που είχε πει κεντρικό δελτίο. Γέρασα όντας ο πιο νέος. Αν όμως καταλήξω και ο πιο γέρος σε αυτή τη δουλειά, θα είμαι ο Μπεν Χουρ και δεν το θέλω. Θα σου έλεγα «μακάρι να είμαι και ο πιο νέος που θα βγει στην σύνταξη, αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα, δεν θα είμαι»

Έχει  συμπάθειες και αντιπάθειες;

» Είμαι από τους τυχερούς που μπορώ να κυκλοφορήσω ελεύθερα στο δρόμο χωρίς να με μουτζώνουν, χωρίς να με βρίζουν, χωρίς να μου πετούν γιαούρτια και χωρίς να χρειάζομαι δύο μπράβους από πίσω για να πάω σούπερ μάρκετ. Το βρίσκω πάρα πολύ καταπιεστικό να έχεις προστασία και έχω αρνηθεί να το κάνω. Απορώ με τους ανθρώπους που μπορούν και προσαρμόζουν την ζωή τους, έχοντας κάποιον να τους ακολουθεί, να τους ακούει και να τους βλέπει σε κάθε βήμα. Το θεωρώ δυστυχία. Προτιμώ να ρισκάρω την πιθανότητα κινδύνου.

Απειλές έχει δεχτεί;

Ναι, το έχω περάσει σε μεγάλο βαθμό. Τώρα με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έχω διαβάσει όλους τους πιθανούς τρόπους θανάτου μου» και τονίζει ως οι απειλές προέρχονται από ανθρώπους που πρόσκεινται σε αυτό το κόμμα και όχι από τα στελέχη!