Καλεσμένος στην εκπομπή “Νωρίς-Νωρίς” ήταν μαζί με την Ιωάννα Πηλιχού ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Οι δύο ηθοποιοί, που φέτος συνεργάζονται θεατρικά, άνοιξαν τα χαρτιά και την καρδιά τους, με τη Μαρία Ηλιάκη να στρέφει τη συζήτηση στο θέμα της κόρης του καλεσμένου, Τζένη.
«Η κόρη σου είναι κούκλα, τον Ιάσονα δεν τον έχω δει. Μένει μόνη της, ε;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Τα λέτε; Σου λέει τα προσωπικά της; Είσαι ψύχραιμος;».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είμαι πατέρας της σε ορισμένα πράγματα αλλά είμαστε φιλαράκια με τη Τζένη από μικρή, όπως και με τον Ιάσονα. Θέλω να μου λένε τα παιδιά τι τους απασχολεί, να μην τα κρατάνε μέσα τους», απάντησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.
«Δηλαδή την πρώτη φορά που ήρθε η κόρη σου και σου είπε “μπαμπά, έχω σχέση”, ήσουν ψύχραιμος; Σου άρεσε η επιλογή;», επέμεινε η Μαρία Ηλιάκη.
«Ε τι θα ήμουν; Δεν θα έχει σχέση δηλαδή; Αυτά τώρα είναι άλλα πράγματα. Ένα κοριτσάκι που μεγαλώνει από την εφηβεία δεν θα έχει μια σχέση; Εγώ αυτό που θέλω είναι να είναι τα παιδιά μου καλά», αρκέστηκε να ανταπαντήσει ο ηθοποιός.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ