Η Ήβη Αδάμου παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο. Η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για την Μαρινέλλα, τη συνεργασία που είχαν πριν από λίγα χρόνια στη Θεσσαλονίκη και την μάχη που δίνει η σπουδαία ερμηνεύτρια.
Ειδικότερα, η Ήβη Αδάμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “τι να πω τώρα… Είμαι πολύ στεναχωρημένη, πάρα πολύ. Γιατί πραγματικά την έχω στην καρδιά μου. Σαν καλλιτέχνιδα, σαν προσωπικότητα, σαν άνθρωπο”.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Εν τω μεταξύ, έτυχε να είναι και η πρώτη μου συνεργασία αφού γέννησα και είχα την Ανατολή μηνών. Με αγκάλιασε τόσο πολύ αυτή η συνεργασία που είχα, ένιωθα τόσο καλά και τόση ασφάλεια και γέμιζα τόσο πολύ. Ήταν ένα όνειρο μου”.
“Την άκουγα από μικρή και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τραγουδάμε μαζί στη σκηνή, Γιατί τραγουδούσαμε μαζί και ήταν για μένα άπιαστο. Το έχω βιώσει και είναι τεράστιο, από τις πιο ωραίες μου αναμνήσεις μου σ’ όλο αυτό το μουσικό ταξίδι μέχρι σήμερα. Εύχομαι να πάνε καλύτερα τα πράγματα, να μην ακούσουμε κάτι χειρότερο. Είναι περίεργα πράγματα αυτά και πολύ προσωπικά, θέλω όμως να πω ότι όλο αυτό που βίωσα μαζί της το έχω χαραγμένο στην καρδιά και στη μνήμη μου” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ήβη Αδάμου στη νέα ραδιοφωνική της συνέντευξη.
Πηγή εικόνας: NDP Photo
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ