Στο επίκεντρο έχει βρεθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης τα τελευταία 24ωρα, μετά το συμβάν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου χτύπησε με το αυτοκίνητό του σταθμευμένα οχήματα και μια γκαραζόπορτα στη Φιλοθέη, προκαλώντας σημαντικές ζημιές.
Ο πατέρας του ηθοποιού, Μιχάλης Μπισμπίκης, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη για πρώτη φορά μετά το συμβάν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι ελεύθερος ο γιος μου, τα υπόλοιπα τα έχει πει ο ίδιος στους δημοσιογράφους. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες, εμένα με ενδιέφερε να είναι καλά το παιδί μου.
Δεν μου είπε τίποτα άλλο πέρα από το ότι είναι καλά. Αυτά συμβαίνουν καθημερινά. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι καλά και ότι δεν χτύπησε κάποιον άνθρωπο, σε όλα τα άλλα θα βρεθεί λύση», είπε ο Μιχάλης Μπισμπίκης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ