Μπέσσυ Μάλφα σε Καραβάτου: «Είμαστε και οι δυο έτοιμες να βάλουμε τα κλάματα»

«Εγώ πάντα όταν σε συναντώ μου συμβαίνει αυτό», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου στη Μπέσσυ Μάλφα.
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα» ήταν σήμερα η Μπέσσυ Μάλφα. Η γνωστή ηθοποιός συγκινημένη αναφέρθηκε στην οικογένειά της.
«Οι κόρες μου είναι παιδιά που αγωνίζονται πάντα να γίνουν καλύτερες. Δεν εκπλαγήκαμε με τον πατέρα τους, όταν μας είπαν ότι θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική. Δεν περιμέναμε να τις αγαπήσει τόσο ο κόσμος. Σε κάθε συναυλία που κάνουν οι κόρες μου είμαστε πάντα από κάτω και τις στηρίζουμε.
Είναι σημαντικό να είναι φίλοι σου οι φίλοι των παιδιών σου. Αυτό που θέλω να περάσω στα παιδιά μου είναι να νιώθουν ευγνωμοσύνη για όσα έχουν στη ζωή τους», είπε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα συγκινημένη, όπως επίσης ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου.
ΜΠ.Μ.: Είμαστε και οι δυο έτοιμες να βάλουμε τα κλάματα εδώ και ώρα, αλλά κρατιόμαστε.
Κ.Κ.: Εγώ πάντα όταν σε συναντώ μου συμβαίνει αυτό, γιατί έχουμε μια πολύ βαθιά και ειλικρινή σχέση και νομίζω έχουμε και πολλά κοινά στον τρόπο σκέψης.