Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Πλέον διαφυλάσσω την προσωπική μου ζωή, έμαθα μέσα από τις εμπειρίες µου»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

"Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων για να μπορώ να έχω μεγαλύτερη ασφάλεια σε ό,τι αφορά το όνειρο της μητρότητας" δηλώνει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Με αφορμή τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η εκθαμβωτική influencer αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή καθώς και στην προβολή αυτής που πλέον θέλει να περιορίσει κατά πολύ.

«Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν είχα εκθέσει πολύ την προσωπική μου ζωή. Πλέον, όμως, τη διαφυλάσσω µε σεβασμό και διακριτικότητα. Έμαθα μέσα από τις εμπειρίες µου ότι, για να χτιστεί μια σχέση µε βάθος και σεβασμό, είναι σωστό, κατά τη γνώμη µου, να θωρακιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί μπορεί να εξελιχθεί πιο όμορφα και να αντέξει τις δυσκολίες» παραδέχεται, αρχικά, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Έτσι χτίζεις µε τον σύντροφό σου κάτι αληθινό και ουσιαστικό».

«Η οικογένεια για μένα είναι κάτι πολύτιμο. Είναι η αληθινή σύνδεση µε τον άνθρωπό σου. Τον περασμένο χρόνο, μάλιστα, έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων, γιατί έτσι θα μπορώ να έχω μεγαλύτερη ασφάλεια σε ό,τι αφορά το όνειρο της μητρότητας. Γι’ αυτό και είναι το πιο πολύτιμο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό µου» πρόσθεσε, ακόμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη νέα της συνέντευξη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo