"Δυστυχώς, είμαι μόνη μου σήμερα. Αύριο-μεθαύριο πιστεύω ότι θα είναι εδώ πέρα".
Απών από τα επαγγελματικά του καθήκοντα στην πρωινή εκπομπή του MEGA ήταν σήμερα (2/12) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στο πόστο του και η Ανθή Βούλγαρη έσπευσε να ενημερώσει τους τηλεθεατές του “Κοινωνία Ώρα MEGA” για την κατάστασή του.
“Καλή σας ημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε! 5:45 πρώτα λεπτά. Δυστυχώς, είμαι μόνη μου σήμερα, γιατί ο Ιορδάνης μας αισθάνθηκε μία μικρούλα αδιαθεσία. Και του λέω: τυλίξου, βρε παιδάκι μου το βράδυ, μη βγαίνεις έξω ιδρωμένος”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη στην έναρξη της εκπομπής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Τον περιτριγυρίζει η γαστρεντερίτιδα που κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό. Αύριο-μεθαύριο πιστεύω ότι θα είναι εδώ πέρα”, συμπλήρωσε η παρουσιάστρια και ξεκίνησε με τη θεματολογία της σημερινής εκπομπής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ