"Παιδιά συγγνώμη, είμαστε στον αέρα; Live είναι; Για ποιο λόγο είπε δεν μου μιλάει; Έχει κάτι προσωπικό μαζί μου";
Μόλις άκουσε το όνομα “Κατερίνα Καινούργιου” έξω από τα δικαστήρια όπου βρίσκεται για τη δίκη Πισπιρίγκου, ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση. “Στην κα Καινούργιου δεν μιλάω”, είπε ορθά κοφτά ο γνωστός ποινικολόγος.
Η Κατερίνα Καινούργιου που άκουγε από το πλατό, αναρωτήθηκε αρχικά: “Τι είπε; Στην κα Καινούργιου δεν μιλάω; Παιδιά συγγνώμη, είμαστε στον αέρα; Live είναι; Για ποιο λόγο είπε δεν μου μιλάει; Έχει κάτι προσωπικό μαζί μου”;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε κατηγορηματικά: “Δεν με νοιάζει και καθόλου να μη μου μιλάει, να στο πω και πολύ απλά. Δεν με νοιάζει και καθόλου να μου μιλάει”.
“Εμένα με νοιάζει η δημοσιογραφική κάλυψη και είδαμε ότι επιτέθηκε σε έναν πολύ καλό συνάδελφο και προσωπικό μου φίλο”, πρόσθεσε η παρουσιάστρια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ