Γιώργος Σπάνιας: «Με αναγνώρισαν σε πολυκατάστημα και μου έδωσαν κουπόνι 5 ευρώ δώρο»

Γιώργος Σπανιάς

"Στην πρώτη μου δουλειά, στο Γ4, το πέρασα λίγο δύσκολα. Κάνω 9 χρόνια ψυχοθεραπεία"

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Γιώργος Σπάνιας. Ο νεαρός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στον «Έρωτα Φυγά» του ΟΡΕΝ, αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα που απέκτησε μέσα από τη σειρά και τα περιστατικά που του έχουν συμβεί στον δρόμο.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή τη συγκυρία και αυτή τη δουλειά. Έχουμε πάει με την Ελευθερία, την τηλεοπτική Άννα της σειράς, σε ένα πολυκατάστημα επίπλων, μας σταματάει μια κυρία και μας λέει: εσείς δεν είστε από τη σειρά, είστε μαζί και στη ζωή;», περιγράφει ο Γιώργος Σπάνιας.

«Μια άλλη φορά ήμουν πάλι σε ένα πολυκατάστημα και εκτός του ότι με άφησαν να περάσω πρώτος στην ουρά, μου έδωσαν και ένα εκπτωτικό κουπόνι δώρο. Ήταν 5 ευρώ αλλά ήταν κάτι», ανέφερε με χιούμορ στη συνέχεια.

«Στην πρώτη μου δουλειά, στο Γ4, το πέρασα λίγο πιο δύσκολα το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας. Είχε να κάνει με σχολεία, οπότε το κοινό που απευθυνόταν ήταν εφηβικό. Ανέβαζαν φωτογραφίες μου χωρίς να το ξέρω, έφτιαχναν διάφορα pages, φώναζαν ρυθμικά το όνομά μου στον δρόμο. Ευτυχώς, έχω κάνει ψυχοθεραπεία και έχω αναγνωρίσει ότι είναι παραπροϊόν της δουλειάς», δηλώνει ο Γιώργος Σπάνιας.

«Δεν με νοιάζει να είμαι αναγνωρίσιμος. Η ζωή είναι μια μάχη για να γίνουμε ελεύθεροι, όχι για να σκλαβωνόμαστε. Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία 9 χρόνια», σημειώνει κλείνοντας.