Μελέτης Ηλίας: «Με τρελαίνει να ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης»

Μελέτης Ηλίας

"Όταν μπαίνω σε αυτό ηρεμώ και βρίσκω νόημα" παραδέχεται ο Μελέτης Ηλίας.

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στο πλατό της μεσημβρινής τους εκπομπής στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αποκάλυψε την αδυναμία που τρέφει στα νούμερα τηλεθέασης και την ηρεμία που του προσφέρει η ανάλυση τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σπούδασα λογιστικά αλλά ήθελα προφανώς μέσα από την υποκριτική κάτι να δουλέψω μέσα μου, ήθελα κάτι να καταλάβω. Γιατί όταν άρχισα να βλέπω παραστάσεις σε μεγάλη ηλικία δεν μου άρεσε μόνο αυτό που έβλεπα από τους ηθοποιούς αλλά μου άρεσε το σύνολο. Μου άρεσαν τα φώτα, το σανίδι, το ηχητικό τοπίο, η σκηνοθεσία και ήθελα να το δω συνολικά αλλά γλυκάθηκα πιο πολύ με την υποκριτική».

«Με τρελαίνει να ασχολούμαι με τα νούμερα τηλεθέασης. Μου αρέσει να προσπαθώ να τα αναλύω μέσα στο μυαλό μου. Να βλέπω τα τέταρτα, τις ηλικιακές ομάδες, τα κανάλια. Είναι κάτι το οποίο με ησυχάζει και μου αρέσει. Δηλαδή όταν μπαίνω σε αυτό ηρεμώ και βρίσκω νόημα».

«Λάθος επάγγελμα κάνω! Έπρεπε να είμαι σύμβουλος για την τηλεθέαση» συμπλήρωσε ο Μελέτης Ηλίας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.