Έλενα Ασημακοπούλου: «Κοκάλωσα όταν μου ζήτησε το κινητό μου, είπα ότι κάτι δεν πάει καλά»

Έλενα Ασημακοπούλου

"Όπως καταλαβαίνετε, το μυρίστηκα ευτυχώς. Θα μπορούσα με όλη αυτή τη βιασύνη να το περάσω πιο ανάλαφρα" ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Μια δυσάρεστη εμπειρία διηγήθηκε η Έλενα Ασημακοπούλου στο Instagram, αφού παραλίγο να πέσει θύμα ηλεκτρονικής απάτης, μόλις επέστρεψε από τις διακοπές της στο κατάστημα που διατηρεί.

«Eίμαι εδώ στο μαγαζί από το πρωί, κάνω τις δουλίτσες μου, ετοιμάζουμε τα πακέτα σας, εξυπηρετούμε τον κόσμο και χτυπάει ασταμάτητα το τηλεφωνικό κέντρο. Πριν από λίγο, χτυπάει το τηλέφωνο, είναι μία κυρία πολύ βιαστική από ένα φαρμακείο, η οποία ήθελε να κάνει μία κατάθεση για ένα δώρο κι επέμενε να θέλει το iban του τραπεζικού λογαριασμού, το κινητό μου τηλέφωνο και πολλά προσωπικά δεδομένα. Στο κινητό τηλέφωνο όμως, επέμενε ότι θα μου έρθει μία επιβεβαίωση για τη μεταφορά των χρημάτων που θα έκανε και θα έπρεπε εγώ να το πατήσω, να κάνω αποδοχή και όλα τα σχετικά. Όπως καταλαβαίνετε, το μυρίστηκα ευτυχώς. Θα μπορούσα με όλη αυτή τη βιασύνη να το περάσω πιο ανάλαφρα.

Όταν μου ζήτησε το κινητό μου τηλέφωνο, κοκάλωσα. Είπα ότι κάτι δεν πάει καλά. Μην σας τα πολυλογώ, μου έκλεισε το τηλέφωνο γιατί αρνήθηκα να της δώσω τον αριθμό μου. Γι’ αυτό παιδάκια μου προσοχή! Όλα αυτά τα μηνύματα που μας στέλνουν στα κινητά, που μας προτρέπουν να πατήσουμε τον σύνδεσμο, αγνοείστε τα» ανέφερε η Έλενα Ασημακοπούλου.