Πάνος Σταθακόπουλος: «Στο ατύχημα είδα το τέλος μου, όλο το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί»

Πάνος Σταθακόπουλος

"Ήταν ένα ατύχημα στην Εθνική και σε μια περιοδεία που κινδυνεύσαμε να πέσουμε σε γκρεμό" ανέφερε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Στην παρέα του Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Πάνος Σταθακόπουλος και μίλησε για το ατύχημα που είχε παλιότερα και πόσο άλλαξε την κοσμοθεωρία του.

«Όταν είσαι μια χαρά και σε κλάσματα δευτερολέπτων βλέπεις πως όλα τελειώνουν, βλέπεις όλα πόσο μάταια είναι και πόσο μικροί είμαστε. Ήταν ένα ατύχημα στην Εθνική και σε μια περιοδεία που κινδυνεύσαμε να πέσουμε σε γκρεμό. Το λέω πιο χαλαρά γιατί ακούει κι η μάνα μου. Ορισμένα τα έμαθε από συνεντεύξεις» δήλωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

«Εκεί τα βλέπεις όλα, βλέπεις το τέλος σου. Το φιλοσοφείς κι οτιδήποτε συμβαίνει μετά λες είναι θέμα ζωής και θανάτου; Όχι. Είναι θέμα υγείας; Όχι. Άρα, θα το παλέψουμε και θα το ξεπεράσουμε. Μετά από αυτό, βλέπω τα πράγματα τελείως διαφορετικά. Κι εγώ σαν άνθρωπος όταν συμβεί κάτι θα πω γιατί αλλά μετά επ σύνελθε. Το αντιμετωπίζω με χαμόγελο και χιούμορ γιατί νομίζω πως έτσι το ξορκίζουμε… Όλο το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί» συμπλήρωσε ο Πάνος Σταθακόπουλος.