Η Ρένια Λουϊζίδου εξηγεί γιατί δεν θέλει το remake του «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Ρένια Λουιζίδου

"Η αλλοφροσύνη αυτοί του ανθρώπου... Είχε το παρατσούκλι Ακάλυπτος γιατί φέσωνε όλο τον ντουνιά" δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ρένια Λουϊζίδου.

Την Ρένια Λουιζίδου συνάντησε η κάμερα του MEGA Καλημέρα και ο Θανάσης Πάτρας την Τετάρτη με αφορμή την παράσταση «Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Χορν. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο θρυλικό κωμικό σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» καθώς και την ακροφοβία της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει πέσει η ιδέα να γίνει remake του «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Δεν θα συμφωνούσα όμως να γίνει, ειδικά το συγκεκριμένο σίριαλ, γιατί βασικοί πυλώνες του είναι συνδεδεμένοι με την εποχή του 1997 με 2000 που παίχτηκε η σειρά».

«Η αλλοφροσύνη αυτοί του ανθρώπου… Είχε το παρατσούκλι Ακάλυπτος γιατί φέσωνε όλο τον ντουνιά και το 1997 ένα ρεμάλι που από την ασυναρτησία του ζει τη ζωάρα του και φεσώνει τον κόσμο μπορεί να είχε πλάκα. Τώρα όμως δεν γελάει κανένας, παιδιά, με αυτό» πρόσθεσε η Ρένια Λουιζίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

«Έχω ακροφοβία και λίγο από αγοραφοβία, με τον κορωνοϊό θα είμαι υποψήφια για αρρωστοφοβία», κατέληξε μιλώντας στο MEGA Καλημέρα.