Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με τον καρκίνο, δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου»

Ντόρα Μπακογιάννη

"Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν κι η επιστήμη έχει κάνει πολλά βήματα" σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Την πρώτη της εμφάνιση, μετά την αποκάλυψή της στο Facebook ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, πραγματοποίησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο διαδικτυακό συνέδριο που πραγματοποίησε ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  για αυτό θεωρώ ότι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει χιλιόμετρα στην πολιτική έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει ένα μήνυμα σε όλους περνούν το ίδιο ότι δεν είναι μόνοι τους. Ο καρκίνος είναι μια αρρώστια η οποία πολεμιέται, σήμερα ακόμα περισσότερο από το παρελθόν κι η επιστήμη έχει κάνει πολλά βήματα.

«Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία στη ζωή μου. Ελπίζω όμως να είναι η τελευταία κι από αυτή την προσπάθεια να βγω ακόμα πιο δυνατή. Πάντως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα μηνύματα που έχω λάβει είναι τόσο πολύ συγκινητικά και μου δίνουν πολλή δύναμη. Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων»

Δύναμη ψυχής από τη Ντόρα Μπακογιάννη.