Γιώργος Αγγελόπουλος: Θα παρουσιάσει το Survivor All Star;

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Όταν συζητήσαμε για την παρουσίαση του Survivor All Star, ήταν τον Οκτώβριο. Δεν προχώρησε", λέει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και αυτά που σχεδιάζει στην μετά καραντίνας εποχή, συζητιούνται έντονα τις τελευταίες μέρες. Από την εκπομπή Ευτυχείτε, η Πένυ Καβέτσου συνάντησε τον Ντάνο και τον ρώτησε σχετικά.

«Συζητάμε για κάτι πολύ ωραίο, από Σεπτέμβρη Οκτώβρη», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και για το Survivor ξεκαθάρισε: «Όταν συζητήσαμε για την παρουσίαση του Survivor All Star, ήταν τον Οκτώβριο. Δεν προχώρησε. Είναι πολύ υποθετικό για το αν θα το παρουσιάσω, γιατί ακόμα παίζεται το φετινό. Δεν είναι κάθε χρονιά η ίδια, μπορεί να μη μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω, αν μου προταθεί».

Γνώριζαν στο Survivor 1 πληροφορίες από τον έξω κόσμο ή όχι; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λέει: «Στο δικό μας Survivor δεν μας μετέφεραν πληροφορίες απέξω, γιατί υπήρχε συνθήκη πραγματικού εγκλεισμού. Στο φετινό επειδή έγιναν προσθήκες αργότερα δεν ήταν το ίδιο.  Είναι μια διαφορετική χρονιά του Survivor, δεν το βλέπω πάρα πολύ».