Το Happy Day μετρά 254.730 ώρες τηλεοπτικής παρουσίας...
Η αγαπημένη πρωινή τηλεοπτική συνήθεια, Happy Day, διανύει τον 8ο χρόνο συνεχούς παρουσίας της και επιτυχίας της στην τηλεόραση του Alpha. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς έμαθε να «ξυπνάμε αλλιώς» ένα πρωινό του Μάρτη, το 2014.
Από την πρώτη στιγμή η εκπομπή αγαπήθηκε πολύ και επειδή η «καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», η θετική ενέργεια του Happy Day συνεχίζει να γεμίζει τις μέρες μας με ενημέρωση και ψυχαγωγία, συμβουλές για μία καλύτερη ζωή, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, μαγειρική, και lifestyle.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μαζί από την πρώτη χρονιά, ο Δήμος Βερύκιος, με τη δική του ενότητα, αναλύει και σχολιάζει την επικαιρότητα.
Από την όμορφη παρέα του Happy Day, έχουν περάσει η Ελένη Τσολάκη, ο Νίκος Αναδιώτης, η Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο Χρήστος Βαρθαλίτης, η Μαρία Αντωνά, ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, ο Χάρης Χριστόπουλος.
Στις 1.492 εκπομπές και στις 254.730 ώρες αδιάλειπτης τηλεοπτικής παρουσίας, η εκπομπή έχει φιλοξενήσει πλήθος καλλιτεχνών και πολιτικών προσώπων, ανάμεσά τους και ο Πρωθυπουργός.
Σήμερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την Τίνα Μεσσαροπούλου, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά συνεχίζουν να υποδέχονται τους τηλεθεατές στο συνηθισμένο ραντεβού τους καθημερινά στις 08:00 με ένα μεγάλο χαμόγελο.
Την παρέα συμπληρώνουν ο Γιώργος Σατσίδης που μας φέρνει λίγο από τον αέρα του Hollywood, η Όλγα Λαφαζάνη που παρουσιάζει θέματα που αφορούν τις σύγχρονες μαμάδες, η Εύη Φραγκάκη με κοινωνικά θέματα και ο Λευτέρης Μητσόπουλος που ανακαλύπτει τα viral «διαμαντάκια» του διαδικτύου. Το τιμόνι της αρχισυνταξίας, σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, έχει η Μαίρη Παλιαλέξη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



