Κωνσταντίνος Χασιώτης: «Με χαντάκωναν λόγω ανταγωνισμού, γι’ αυτά που είχαν δει στο μαγειρικό τομέα»

Κωνσταντίνος Χασιώτης

Δείτε όσα είπε ο Κωνσταντίνος Χασιώτης στους Κου Κου.

Στη Φωλιά των Κου Κου ήταν σήμερα καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Χασιώτης, ο οποίος χθες αποχώρησε από το MasterChef. Ο πρώην, πλέον, παίκτης του διαγωνισμού μαγειρικής τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η Μαργαρίτα είναι το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή.

«Έτσι είναι ο διαγωνισμός, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Γενικά ο διαγωνισμός είναι όλο εκπλήξεις, οπότε είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να πήγαιναν πολύ χειρότερα τα πράγματα, να έφευγα και πριν την 20άδα. Είναι το άγχος που σε κυριεύει 24 ώρες το 24ωρο, οπότε μια στιγμή λάθος και πάει όλο λάθος. Πιστεύω ότι καθαρά για μαγειρικούς λόγους πήρα το ντισαβαντάζ αυτό, σίγουρα όλοι θέλουν να δυσκολέψουν τους άλλους», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χασιώτης.

Ο Κωνσταντίνος Χασιώτης πρόσθεσε επίσης: «Δεν εκνευρίστηκα, απλά ένιωσα και είπα “γιατί εγώ;”. Πιστεύω με χαντάκωναν γι’ αυτά που είχαν δει στον μαγειρικό τομέα, λόγω ανταγωνισμού. Δεν τσακώθηκα ποτέ μέσα στο MasterChef. Για να φτάσω στο σημείο να τσακωθώ πρέπει να με βγάλει πολύ εκτός ορίων ο άλλος».

Όσο για τους παίκτες που πιστεύει ότι θα φτάσουν μέχρι το τέλος στο MasterChef, ο Κωνσταντίνος Χασιώτης είπε: «Τριάδα τελικού θα ήθελα Μαργαρίτα, Τζιοβάνι και Νίκος Σκορδάκης. Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι η Μαργαρίτα».