Χαμός στο Πρωινό για τον Μικρούτσικο: «Και η Σία Λιαροπούλου αυτό δεν έκανε»;

Ανδρέας Μικρούτσικος

Στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιώργος Λιάγκας δεν κρατήθηκε...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως είναι γνωστό, έχει υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Σύντομα αναμένεται να τον δούμε να επιστρέφει στις οθόνες μας.

Στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, ανέφερε για τον παρουσιαστή πως το concept της εκπομπής που ετοιμάζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έχει να κάνει με την επανένωση φίλων και ζευγαριών. Και κάπου εκεί άναψε για τα καλά η κουβέντα.

«Πιστεύεις θα τα βρίσκουν χωρίς να πουν την ιστορία τους; Αυτό είναι το φύλλο συκής της τηλεόρασης. Και στο άλλο τους έβαζαν και σφαζόντουσαν με την λογική να τα βρουν. Και η Σία Λιαροπούλου αυτό δεν έκανε;», είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας. Στη συνέχεια, ωστόσο, πρόσθεσε:

«Για να λέμε και την αλήθεια, ο Μικρούτσικος είναι τόσο καλός παρουσιαστής που ό,τι και να παρουσιάσει δεν τον λερώνει, δεν τον αγγίζει, είναι πάνω από αυτά. Ο Μικρούτσικος είναι εξαιρετικά καλός παρουσιαστής. Τώρα, για το project τι να πω»;

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της, δεν ξέχασε όσα είχαν ειπωθεί σε live του Big Brother για την ίδια από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και παρατήρησε απλά για τη νέα εκπομπή πως: «Δεν έχει να κάνει με τον παρουσιαστή, το ταλέντο και την ευρηματικότητα, έχει να κάνει με την εποχή, στην οποία θεωρώ ότι πρέπει να προσαρμοζόμαστε».