My Style Rocks – «Eσύ μπορείς να γράψεις ιστορία εδώ» είπε η Έλενα Χριστοπούλου

Έλενα Χριστοπούλου

"Βλέπω ότι έχεις έναν χαρακτήρα συγκεκριμένο, από το λίγο που σε ξέρω, μπορείς πραγματικά να φέρεις καινούργιες εικόνες και να έχεις και κοινό".

Τις εντυπώσεις στο My Style Rocks της Πέμπτης φαίνεται πως κέρδισε με την ενδυματολογική επιλογή και η κριτική επιτροπή το επιβράβευσε! Ο λόγος για τον νέο παίκτη του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, Σπύρο Νικολαϊδη!

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο του My Style Rocks πως «πολύ ωραίος άντρας και το έχουμε πει! Αυτό το στυλ εμένα γενικώς μου αρέσει. Δηλαδή ένα στυλ που θυμίζει λίγο Ιταλία, ένας άνδρας που υπηρετεί πολύ ωραία το ιταλικό στυλ είναι σίγουρα πολύ λουξ, πολύ γυαλιστερός και πάντα πολύ σέξυ».

«Εμένα με τρελαίνει όταν μπει ένας άντρας σε ένα χώρο, πραγματικά, το τι πανωφώρι θα έχει. Τι ύφασμα και χρώμα θα είναι. Εσύ μπορείς να γράψεις πραγματικά ιστορία εδώ και δεν στο λέω τώρα για να το πω. Είσαι ένας πολύ ωραίος μέσος Έλληνας,  αλλά επειδή το έχεις και βλέπω ότι έχεις έναν χαρακτήρα συγκεκριμένο, από το λίγο που σε ξέρω, μπορείς πραγματικά να φέρεις καινούργιες εικόνες και να έχεις και κοινό» πρόσθεσε η κριτής του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Αναμένουμε να δούμε αν η Έλενα Χριστοπούλου θα επιβεβαιωθεί…