«Το GNTM μου κάνει λίγο κρεαταγορά – Πως χρησιμοποιούν έτσι τους ανθρώπους;»

GNTM

"Το GNTM είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει..."

«Το GNTM δεν το έβλεπα ποτέ. Μερικοί νομίζουν πως, επειδή εκφράζω την άποψη μου ευθέως και μερικές φορές πολύ αιχμηρά, είμαι ξερόλας. Καθόλου ξερόλας δεν είμαι. Σε κάποια πράγματα ομολογώ πως είμαι πανάσχετος και ένα από αυτά είναι η μόδα. Δεν έχω ιδέα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλοκαίρι not», μέσω skype, το πρωί της Παρασκευής και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο νέο κύκλο του GNTM όπου θα βρεθούν για πρώτη φορά και άντρες διαγωνιζόμενοι.

«Όσον αφορά το GNTΜ δεν θα μπορούσα να το παρακολουθήσω γιατί, επειδή το κατέχω το θέμα, δεν μου δημιουργεί κανένα ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον που, μια δυο φορές που το είδα για τηλεοπτικούς λόγους, δεν μου άρεσε. Μου έκανε λίγο κρεαταγορά και την επόμενη χρονιά ήταν ακόμα πιο σκληρό» πρόσθεσε με σαφήνεια ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. «Πως χρησιμοποιούν έτσι τους ανθρώπους; Από τη μία δηλαδή είμαι υπέρ του να βλέπουμε ριάλιτι και να ενημερωνόμαστε για το τι γίνεται στην κοινωνία, αλλά όχι στην καπίλευση και την εκμετάλλευση του μέσου παίκτη ενός ριάλιτι».

«Επομένως, το GNTM είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει αλλά μου φαίνεται ενδιαφέρον ότι θα έχει πλέον τα δύο φύλλα» κατέληξε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.