Τι εκκρεμότητες υπάρχουν με το MasterChef και τι θα γίνει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το Big Brother;
Βγήκαμε από την καραντίνα κι ελπίζουμε ο κορονοϊός να μη μας ξανακλείσει στο σπίτι. Σιγά σιγά, λοιπόν, εκπομπές και σειρές επιστρέφουν στα γυρίσματα. Πότε θα δούμε τι και κυρίως, τι θα γίνει με το δημοφιλές MasterChef;
Όπως ανέφερε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, στο MasterChef απομένει μόνο το γύρισμα του τελικού, το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή στα μέσα Ιουνίου. Η προβολή του θα γίνει στα τέλη του ίδιου μήνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προσθέστε το zappit.gr στη Google
για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Όσον αφορά στο Στην υγειά μας ρε παιδιά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, έχουν βρει μια φόρμουλα για το πώς θα μπορούσε να γίνει το γύρισμα. Ωστόσο, αν δουν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η ομάδα του ότι αλλοιώνεται πάρα πολύ το κόνσεπτ, δεν θα γίνουν γυρίσματα. Διαφορετικά, θα γίνουν 1-2 εκπομπές για να κλείσει η σεζόν.
https://www.youtube.com/watch?v=sR6KIgui_ag
Σχετικά με το Big Brother, έχει εγκαταλειφθεί προ πολλού το ενδεχόμενο να του δούμε στην τρέχουσα σεζόν. Το καλό σενάριο είναι πλέον να βγει στον αέρα τον Οκτώβριο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ